19. ljetne filmske radionice

10SRP(SRP 10)10:0015(SRP 15)22:0019. ljetne filmske radionice

Opis događaja

Atraktivna i neobično zanimljiva zbivanja u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4 od 10. do 15. srpnja organizira Filmsko-kreativni studio VANIMA. Program je uglavnom vezan uz već tradicionalne 19. Ljetne filmske radionice. Radionice će ovog puta biti posvećene filmskoj animaciji, videu, glazbi i likovnosti za sve generacije. Uz četiri radionice VANIMA priprema i dvije posebnosti – izložbu i jazz/swing koncert. Ljetne filmske radionice podržavaju Hrvatski audiovizualni centar i grad Varaždin. Organizatori nastavljaju tradiciju pa je tako za sudionike sav program besplatan.

Prvi dan radionica (10. srpnja) spojen je s programom „Podrum ponedjeljkom“, a svoje radove publici će predstaviti jedan od voditelja – Krunoslav Čolo. Rijetka je prilika vidjeti njegove vješto iscrtane radove tehnikom kaligrafije, a izložba će ostati otvorena do 21. srpnja. Otvorenje će glazbenim nastupom uveličati drugi voditelj radionice, Krešimir Tomić Bonzo sa svojim jazz sastavom Gadjo Manouche. Koncert spomenutog sastava uz koji će nastupiti i polaznici radionice gitare ujedno će biti završnica 19. Ljetnih radionica koja će se održati u dvorištu P4 u Preradovićevoj 4, 15. srpnja s početkom u 19:30 sati.

Vrijeme

10 (Ponedjeljak) 10:00 - 15 (Subota ) 22:00

Lokacija

Centar za mlade i nezavisnu kulturu P4

Petra Preradovića 4, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content