Arhitektonska šetnja kroz zgradu varaždinske ''Elektre''

06SRP16:3019:30Arhitektonska šetnja kroz zgradu varaždinske ''Elektre''

Opis događaja

LINK ZA PRIJAVE: https://forms.gle/Ypto3n4mN3CQcZga9

1. obilazak: 16:30 h – 18:00 h
2. obilazak: 18:00 h – 19:30 h

Radna skupina Varaždin u suradnji s Elektrom Varaždin (HEP d.o.o.) po prvi put organizira arhitektonsku šetnju kroz zgradu varaždinske ”Elektre”. Održat će se 2 obilaska – prvi s početkom u 16:30 h, a drugi u 18:00 h te je prilikom prijave obavezno odabrati željeni termin.

Tokom obilaska zgrade ”Elektre” dobit ćete priliku prošetati cijelom zgradom uz stručno arhitektonsko vodstvo arhitekta Filipa Kobzineka te naučiti u čemu je vrijednost ove modernističke zgrade čiji je projektant poznati arhitekt Boris Krstulović. Nakon obilaska Vas očekuje i kratko druženje s članovima Radne skupine Varaždin, a na kojem ćete moći postaviti sva svoja pitanja vezano uz zgradu ”Elektre”.

*Radna skupina Varaždin je kroz proteklih nekoliko godina organizirala više arhitektonskih šetnji kroz grad Varaždin, a arhitektonska šetnja kroz zgradu varaždinske ”Elektre” je pilot događanje u sklopu šireg projekta kojim se građanima nastoji omogućiti da zavire i u unutrašnjost varaždinskih vrijednih modernističkih zgrada.

NAPOMENA:
Zbog ograničenog broja sudionika, obavezna je prijava za sudjelovanje i odabir željenog termina.

Vrijeme

(Četvrtak) 16:30 - 19:30

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content