Bok susedi

14LIS9:0013:00Bok susedi

Opis događaja

Grad Varaždin poziva građane na Trg Mali plac u subotu 14. listopada 2023. godine na participativno događanje „bok susedi“ – događanje za bolju kvalitetu života u kvartu.

U subotu, 14. listopada 2023. godine Trg Mali plac u Varaždinu bit će mjesto  participativnog događanja koje nosi naziv „bok susedi“. Događanje je dio projekta BLUE SAMM – Blueprints for Local Green Deal in Small and Medium Municipalities, a kao mjesto događanja odabran je Mali plac zbog potencijala za pozitivne promjene. Događanje će trajati od 9 do 13 sati, a za slučaj lošeg vremena predviđen je alternativni datum, subota, 21. listopada 2023. godine.

Organizatori događanja „bok susedi“, Grad Varaždin i Razvojna agencija Sjever DAN, imaju cilj potaknuti druženje i aktivno sudjelovanje građana u oblikovanju javnog prostora susjedstva u kojem žive, kao i osmišljavanju te obogaćivanju sadržaja koje ti prostori nude. Organizatori će putem radionica i anketnih upitnika prikupljati ideje i prijedloge stanovnika koji žive u susjedstvu, ali i umjetnika, obrtnika i poduzetnika koji djeluju i posluju u okolici Malog placa kako bi razvili planove za poboljšanje javnog prostora lokalne zajednice.

Važno je stvarati osjećaj pripadnosti kvartu kao i mogućnosti sudjelovanja u kreiranju sadržaja u svom okruženju, te vjerujemo da će ovo biti poticaj za daljnja druženja i aktivnosti na Malom placu.

Uključi se… Predloži… Vidimo se!

Program događanja:

Vrijeme

(Subota ) 9:00 - 13:00

Skip to content