COFA – Contemporary Folklor Adventure

10SRP(SRP 10)0:0015(SRP 15)23:59COFA – Contemporary Folklor Adventure

Opis događaja

COFA – Contemporary Folklor Adventure (10.-15.07.2022.), prvi varaždinski međunarodni festival kulturne baštine (s certifikatom kvalitete CIOF-a koji je partner UNESCO-a i jedina nevladina udruga u svijetu koja se bavi očuvanjem nematerijalne kulturne baštine) ove će godine po prvi put u povijesti grada Varaždina i Varaždinske županije ugostiti najbolje nacionalne folklorne grupe s pet različitih kontinenta – Sjedinjene Američke Države, Afrika, Azija i Europa.

Kroz mnogobrojne folklorne nastupe, stručne i edukativne sadržaje uz gostujuće domaće i međunarodne stručnjake iz područja kulturne baštine, obrazovanja i kulture, zanimljive radionice za djecu, izložbe i  nastupe drugih umjetnika i izvođača koji (re)interpretiraju tradicijsku umjetnost i kulturu upoznat ćemo se s temeljima naše tradicijske kulture te se isto tako upoznati s bogatom, zanimljivom i atraktivnom baštinom gostujućih folklornih skupina!

Vrijeme

10 (Nedjelja) 0:00 - 15 (Petak) 23:59

Lokacija

Kapucinski trg

Kapucinski trg, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content