This is a repeating event

Craft Beer Fest

29SRP18:0023:59Craft Beer Fest

Opis događaja

25-ti po redu Craft Beer Fest održati će su u Varaždinu od 29. do 31. 7. na Kapucinskom trgu u sklopu “Ljeta u Varaždinu”.

Osnovni koncept manifestacije je, po uzoru na craft festivale diljem svijeta, osmišljen kao trodnevni glazbeno-zabavno-prodajni događaj (petak-nedjelja). Ponudu pića čini isključivo craft pivo domaćih proizvođača. Predviđeno radno vrijeme je od 18-02 sati.

Cijene su festivalske (0,5 L=15/20kn) te posjetiteljima omogućuju isprobavanje hrvatskih craft piva.

Za ovaj jubilarni CBF organizatori su pripremili: +30 točenih vrsta craft piva, +80 vrsta craft piva u boci i to od +15 hrvatkih craft pivovara.

Kapucinski trg pretvorit će u najljepši pivski craft raj u kojem će posjetitelji moći uživati od 29.7 pa do 31.7 (PETAK-NEDJELJA).

S obzirom da su pivske igre poseban dio svakog festivala za naš jubilej spremili smo stvarno puno toga. A program će voditi najbolji varaždinski animator (dobitnik nagrade HTZ-a “Animator godine 2019”) Krunoslav Čolo – STARI PIVSKI VUK.

Vrijeme

(Petak) 18:00 - 23:59

Lokacija

Kapucinski trg

Kapucinski trg, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content