Crna kronika

24LIP21:0023:30Crna kronika

Opis događaja

Povratkom na varaždinsku i hrvatsku rock scenu, CRNA KRONIKA kreće u novu glazbenu avanturu, radi na novom materijalu, isključivo autorskom, te „niže“ live nastupe na mnogim velikim i malim pozornicama diljem Hrvatske.

Prvi album pod nazivom „Drž’te glavu iznad vode“ realiziran je u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj, u izdanju diskografske kuće DALLAS RECORDS iz Zagreba. Mnogi singlovi sa albuma, mjesecima su „harali“ top listama po cijeloj regiji bivše zajedničke države, dok se mnogi i dan danas izvode na brojnim televizijskim i radio postajama.

U međuvremenu, bendu se priključuju novi članovi, sound je čišći i čvršći, aranžmani slojevitiji i „pršte“ od energije. Nedavno su svjetlo dana ugledala i dva nova singla sa drugog albuma, koji se sastoji od desetak pjesama, koje će (uz „stare“ stvari)  CRNA KRONIKA premijerno izvesti na koncertu 24.06.2023. na sceni „Z. Rogoz“.

Članovi benda CRNA KRONIKA – Ignac Klarić-vokal, Robert Kontrec-bas, Nenad Resnik-gitara, Neven Resnik-klavijature i Damir Kovačić-bubnjevi.

Cijena ulaznice: 5 €
Prodaja: na ulazu na koncert sat vremena prije početka koncerta

Vrijeme

(Subota ) 21:00 - 23:30

Lokacija

Scena Zvonimir Rogoz

Augusta Cesarca 1, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content