Dana nacionalnih manjina

21SVI10:0013:00Dana nacionalnih manjina

Opis događaja

Grad Varaždin i Varaždinska županija u suradnji s nacionalnim manjinama s područja Grada Varaždina i Varaždinske županije obilježit će u subotu 21. svibnja 2022. godine Dan nacionalnih manjina Grada Varaždina i Varaždinske županije u redovnom terminu na Svjetski dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj.

U subotu 21. svibnja 2022. godine u vremenu od 10.00 sati do 13.00 sati obilježiti će se Dana nacionalnih manjina na Trgu kralja Tomislava gdje će moći uživati u kulturno umjetničkom programu koji su pripremile nacionalne manjine kao i u gastro ponudi. 

Cilj manifestacije promicanje je raznolikosti, kulture, običaja, tradicije, gastronomije, zapravo svega onoga što čini identitet jednog naroda. Prihvaćanjem različitosti, upoznavanjem drugih kultura i mi postajemo bolji. Krajnji zajednički cilj je da postanemo društvo uvažavanja, razumijevanja, tolerancije i prihvaćanja jer to su ključni preduvjeti za miran i kvalitetan suživot.

Najava: Grad Varaždin

Vrijeme

(Subota ) 10:00 - 13:00

Lokacija

Trg kralja Tomislava

Trg kralja Tomislava, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content