Dani okusa varaždinskoga kraja

18STU(STU 18)0:0028(STU 28)0:00Dani okusa varaždinskoga kraja

Opis događaja

Od 18. do 28. studenoga u 14 restorana diljem Varaždinske županije održat će se „Dani okusa varaždinskoga kraja“, jedinstveni festival autohtone i tradicijske gastronomije. Održava se u sklopu nacionalne manifestacije „Dani okusa hrvatske tradicije“, u koju je uključeno ukupno 11 hrvatskih županija, među kojima je i Turistička zajednica Varaždinske županije, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u restoranu Garestin u Varaždinu.

Restorani iz Varaždinske županije gostima će tijekom deset dana nuditi menije od tri slijeda po cijenama od 95 kn do 195 kuna.

U manifestaciji sudjeluju restorani nositelji standarda „Okusi varaždinskoga kraja“: restoran Arabela, restoran August, restoran Bedem, restoran Bernarda, restoran Garestin, restoran seosko domaćinstvo Grešna pilnica, hotel Minerva, restoran Palatin, restoran i zalogajnica Šanjek, hotel Trakošćan, hotel Varaždin, restoran Verglec, restoran Vila Toplissa i restoran Zlatne gorice.

Vrijeme

18 (Petak) 0:00 - 28 (Ponedjeljak) 0:00

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content