Dino Merlin

03PRO20:3023:00Dino Merlin

Opis događaja

Već smo naviknuli da sarajevski glazbeni čarobnjak ruši sve rekorde – na streaming servisima s novim singlovima, na koncertima u cijeloj regiji i šire, a sad je Dino Merlin još jednom potvrdio svoj status omiljenog majstora spektakla – u samo tjedan dana rasprodane su sve ulaznice za njegove velike koncerte u Rijeci i Osijeku!

Upravo zato slavni hitmejker odlučio je u ovom dijelu turneje dodati još jedan grad – u Areni Varaždin nastupit će 3. prosinca. Već tri puta je dupkom napunio tamošnju arenu, a posljednji put 2018. godine pa njegov povratak raduje mnoge Varaždince, Međimurce, ali i obožavatelje iz susjedne Slovenije i Austrije.

Ulaznice su već puštene u prodaju putem online platformi Eventim i Adriaticket i na ostalim prodajnim mjestima, no sudeći prema povijesnom rekordu za koliko je prodao prva tri listopadska koncerta, svoju kartu valja rezervirati i kupiti što prije.

Vrijeme

(Subota ) 20:30 - 23:00

Lokacija

Arena Varaždin

Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content