Festival moderne duhovne glazbe „Hvalospjev Ljubavi 2023“

21SVI20:0022:00Festival moderne duhovne glazbe „Hvalospjev Ljubavi 2023“

Opis događaja

U nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20 sati, na franjevačkom trgu u Varaždinu (kod kipa Grgura Ninskog) održat će se 14. po redu tradicionalni varaždinski Festival moderne duhovne glazbe „Hvalospjev ljubavi“ 2023.

Festival je 2009. godine pokrenuo jedan od najpoznatijih hrvatskih kantautora moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec, zajedno sa svojim najbližim suradnicima, pod okriljem Glazbeno-scenske udruge Acordis.

Kroz godine održavanja, Hvalospjev ljubavi postao je nezaobilazna stanica za nastupe najpoznatijih imena hrvatske duhovne glazbene scene a Festival je iznjedrio preko sto dvadeset novih skladbi od kojih su neke danas veliki hitovi u duhovnoj glazbi.

Ove godine će na Festivalu nastupiti: Branko Medak (Metković), Davor Terzić (Rovinj), fra Miroslav Petrac (Osijek), grupa RiM (Zagreb), Josip Ćulumović (Zagreb), vlč Tihomir Kosec i bend (Ivanec), ŽVS Kaliope (Ivanec) te sam pokretač Festivala Antonio Tkalec.

Vrijeme

(Nedjelja) 20:00 - 22:00

Lokacija

Franjevački trg

Franjevački trg, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content