This is a repeating event

Fućkaš more!

10SRP17:0022:00Fućkaš more!

Opis događaja

Ne trebamo mi more, fućkaš more, mi plešemo na Bazenima! Zvukovi tech housea i EDM-a dok se kupamo i sunčamo napokon će nam pružiti priliku da atmosferu morske klubske glazbe uživamo na našim vanjskim Bazenima! Tri srijede za redom moći ćete se dobro naplesali već od 17 sati pa sve do 22:00 sata.

10.7. – Yapa
S gotovo 40 godina iskustva na hrvatskoj DJ sceni, Yapa, vlasnik Libero Light & Sound Experience produkcije za evente, postao je živi svjedok nastanka i postojanja hrvatske rave party kulture.

17.7. – BOSE
TECH GROVES
Kroz svoj DJ set će nam prenjeti atmosveru i glazbu koju mixa na Zrću gdje je RESIDENT! Bose je dvadesetdvogodišnjak koji se prvi put s elektroničkom glazbom susreće kao dijete preko CD-a u roditeljevom autu, ATB, Paul van Dyk, Sven Väth, Kraftwerk, Chemical brothers, Depeche Mode itd. Prije 4 godine počinje njegov trud u sakupljanju glazbe i sviranju. Njegovo preseljenje u Frankfurt 2019. dodatno proširuje vlastito glazbeno opredjeljenje, izlascima nadograđuje iskustvo te interes prema glazbi. Strastveni je zaljubljenik u Techhouse, Deeptech i Minimal, ubrzo dobiva pozive za svirke u najdražem mu, Zagrebačkom hramu sreće Boogaloou, te ga sve cešće možemo i tamo čuti. Bose se lako prilagođava situaciji u klubu i prepoznatljiv je po konstantnim vožnjama u setovima i obaveznim masnim bass linijama.

24.7. – Antony Kay
Mladi i perspektivni DJ varaždinskog kraja koji izvrsno mixa tech-house i komercijalnu glazbu u zanimljive DJ setove. Uzori su mu James Hype, John Summit.

Muzika osigurava organizator, vi samo trebate kupiti ulaznicu za Bazene!

Vrijeme

(Srijeda) 17:00 - 22:00

Lokacija

Gradski bazeni Varaždin

Zagrebačka 85a, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content