Gitaristički duo Duo Mélisande

26SIJ19:0021:00Gitaristički duo Duo Mélisande

Opis događaja

U organizaciji Francuskog instituta u Hrvatskoj, Koncertnog ureda Varaždin i HNK u Varaždinu u četvrtak 26. siječnja 2023. godine u Varaždinu će gostovati francuski gitaristički duo “Duo Mélisande”.

Sébastien Llinares i Nicolas Lestoquoy diplomirali su na prestižnoj Ecole Normale de Musique u Parizu (Francuska), gdje su studirali u klasama majstora Rafaela Andie i Alberta Poncea. Njihovu interpretaciju odlikuje dodir koji proizlazi iz najvećih tradicionalnih gitarista i osobitu pozornost u smislu muzikološke točnosti. Obnovom slavnih djela J.S Bacha “Variations Goldberg” i “Gymnopédies & Gnossiennes” Erika Satiea, otvaraju perspektive svom instrumentu. Za ovaj projekt odabrali su svirati na modernim gitarama Luthier Caldersmith.

Koncert će se održati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu s početkom u 19.00 sati. Ulaz na koncert je slobodan.

Vrijeme

(Četvrtak) 19:00 - 21:00

Lokacija

Koncertna dvorana HNK Varaždin

Augusta Cesarca 1, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content