Izložba slika Ivone Šimunović

29SRP(SRP 29)0:0014KOL(KOL 14)0:00Izložba slika Ivone Šimunović

Opis događaja

Ivona Šimunović izlaže u galeriji Zlati ajngel od 29. srpnja do 14. kolovoza slike nastale u zadnje dvije godine pod zajedničkim nazivnikom MEMBRANA.

Otvorenje izložbe održat će se u petak, 29. srpnja u 20 sati.

Ivona Šimunović rođena je u Dubrovniku 1979. godine gdje je završila srednju Umjetničku školu Luke Sorkočevića, smjer slikarski dizajner. Diplomirala je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2002. u klasi prof. Zlatka Kauzlarića Atača. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika od 2006. Izlaže na samostalnim i grupnim izložbama. Osim slikarskim, bavi se i pedagoškim radom. Nastavnica je likovne kulture te organizatorica i voditeljica brojnih likovnih radionica za djecu i odrasle. Od 2020. radi kao kustos pedagog u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik gdje sudjeluje u osmišljavanju, organizaciji i realizaciji edukativnog programa. Živi i radi u Dubrovniku. Njezini se radovi mogu pronaći u privatnim kolekcijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Vrijeme

Srpanj 29 (Petak) 0:00 - Kolovoz 14 (Nedjelja) 0:00

Lokacija

Galerija Zlati ajngel

Ljudevita Gaja 15, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content