Mali puhački orkestar Glazbene škole u Varaždinu

03LIP10:0011:00Mali puhački orkestar Glazbene škole u Varaždinu

Opis događaja

Glazbena škola u Varaždinu jedna je od najstarijih glazbenih škole u ovom dijelu Europe, a puhački instrumenti učili su se već od njenog samog osnutka, u glazbenoj školi varaždinskog Glazbenog društva. Današnji odjel za puhačke instrumente započeo je s radom 1949. godine, a iako je u početku bio namijenjen samo učenicima srednje škole, od samih početaka bilježi velik broj upisanih. Na odjelu za puhačke instrumente postoje dva orkestra, srednjoškolski i osnovnoškolski orkestar u koje su uključeni svi učenici odjela, a upravo će se osnovnoškolski, Mali puhački orkestar ove subote, 3. lipnja 2023. godine s početkom u 10.00 sati predstaviti koncertom na trgu kralja Tomislava. Ne propustite priliku čuti talentirane učenike varaždinske Glazbene škole pod ravnanjem Petra Prepelića.

Nakon koncerta očekujemo vas na Danu otvorenih vrata u Glazbenoj školi u Varaždinu, gdje će svi zainteresirani moći saznati nešto više o upisu u varaždinsku Glazbenu školu.

Vrijeme

(Subota ) 10:00 - 11:00

Lokacija

Trg kralja Tomislava

Trg kralja Tomislava, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content