Međunarodni dan klavira - Smotra mladih pijanista

29OŽU10:0014:00Međunarodni dan klavira - Smotra mladih pijanista

Opis događaja

Smotra mladih pijanista u povodu Međunarodnog dana klavira održat će se u HNK u Varaždin 29. ožujka 2023. godine s početkom u 10 sati kada će započeti prvi od planiranih pet koncerata. Između koncerata, predavanje će održati red. prof. art. Srđan Čaldarević.

Sudjelovati će učenici pijanisti Glazbene škole u Varaždinu, GU Elly Bašić iz Zagreba, GŠ Zlatko Grgošević iz Sesveta, GŠ Blagoje Bersa iza Zagreba, OGŠ Ivana Zajca iz Zagreba, GŠ Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara, GŠ Frana Lhotke iz Siska, GŠ Ivana Lukačića iz Šibenika, GŠ Jan Vlašimsky iz Virovitice, GŠ Bonar iz Zagreba, GŠ Ferdo Livadić iz Samobora, GŠ Alberta Štrige iz Križevaca, GŠ Pavla Markovca iz Zagreba, GŠ Zlatka Balokovića iz Zagreba, GŠ Vatroslava Lisinskog iz Zagreba, GŠ Jastrebarsko, OGŠ Kontesa Dora iz Našica, GŠ Fortunat Pintarić iz Koprivnice, OGŠ pri OŠ Ludbreg, Umjetnička škole Luke Sorkočevića iz Dubrovnika, Umjetnička škola Poreč, OGŠ pri OŠ Marija Bistrica, Glazbeni odjel pri OŠ Maria Martinolića iz Malog Lošinja, GŠ Josipa Hatzea iz Splita, GŠ Franje Kuhača iz Osijeka, Glazbena škola Požega, Umjetnička škola Matka Brajše Rašana iz Labina, Umjetnička škola Beli Manastir, GŠ Karlovac, Umjetnička škola Miroslav Magdalenić iz Čakovca, Osnovni glazbeni odjel pri OŠ Garešnica, Glazbeni odjel pri OŠ “Milan Brozović” iz Kastva, GŠ Ivana Matetića Ronjgova iz Rijeke te GŠ Blagoje Bersa iz Zadra.

Vrijeme

(Srijeda) 10:00 - 14:00

Lokacija

Koncertna dvorana HNK Varaždin

Augusta Cesarca 1, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content