MOPFEST GOODBYE

17PRO(PRO 17)18:0018(PRO 18)2:00MOPFEST GOODBYE

Opis događaja

Kako bi festival zatvorili i pozdravili se od njega onako kako i zaslužuje u subotu, 17. prosinca organiziramo ono što najbolje znamo – “festival u jednom danu”.
PROGRAM
18.00 — druženje i glazbeni performance
19.30 — otvorenje izložbi ( 10 godina MOP-a // Kultura u fokusu)
20.00 — 10 godina festivala u 100 minuta razgovora
22.00 — Caffe bar Elephant

U prostoru P4, centru za mlade i nezavisnu kulturu organiziramo dvije izložbe – Kultura u fokusu i druga, koja obuhvaća plakate i fotografije posljednjih 10 godina festivala.
Prije otvorenja izložbi od 18 sati pripremili smo MOP druženje uz hranu, piće i dobar glazbeni performance.
Uz izložbe u 100 minutnom razgovoru osvrnuti ćemo se na proteklih 10 godina festivala, te podijeliti s publikom najvažnije uspomene koje dijelimo s festivalom.
Još jednom ćemo se tako osvrnuti i na sve važne goste i predavače koji su prošli kroz festivalski program, a isto tako i istaknuti ono najvažnije što nas je festival naučio.
Zahvalit ćemo se volonterima koji su godinama stajali ispred nas, partnerima, ljudima i zajednici, te medijima i sponzorima koji su tako vjerno svih ovih 10 godina pratili festival.
Nakon razgovora slijedi već poznati MOP Party u Elephantu, poznatom varaždinskom mjestu gdje glazba, ples i druženje ne staju sve do ranih jutarnjih sati.

Vrijeme

17 (Subota ) 18:00 - 18 (Nedjelja) 2:00

Lokacija

Centar za mlade i nezavisnu kulturu P4

Petra Preradovića 4, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content