OD DORE DO BLUESA – KONCERT IDE GAMULIN

01OŽU19:0020:30OD DORE DO BLUESA – KONCERT IDE GAMULIN

Opis događaja

“Od Dore do bluesa” naziv je koncerta kojim će se eminentna hrvatska pijanistica Ida Gamulin predstaviti varaždinskoj publici na koncertu 1. ožujka u Glazbenoj školi u Varaždinu. Osebujan pijanizam Ide Gamulin već 35 godina plijeni pozornost hrvatske i svjetske glazbene scene. Posljednji recitali u koncertnim dvoranama Osla, Praga, Bruxellesa i Helsinkija, govore o njezinom umjetničkom putu započetom u Londonu osvajanjem prestižne nagrade Myra Hess i debutom u Queen Elizabeth Hall-u.

Među brojnim priznanjima, uz nagradu Myra Hess, ističu se specijalna nagrada Festivala u Freiburgu te nagrada Milka Trnina. Snimka Brahmsove sonate u fis-molu proglašena je najboljom izvedbom na američkom Classical Music Directory 2005.

Koncert će se održati u Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu s početkom u 19.00 sati, a ulaz na koncert je slobodan.

Vrijeme

(Srijeda) 19:00 - 20:30

Lokacija

Glazbena škola Varaždin - velika dvorana

Kapucinski trg 8, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content