Plesnjak za sve generacije - YUGO.WAV

22LIP20:0023:59Plesnjak za sve generacije - YUGO.WAV

Opis događaja

Kino Gaj, legendarno gradsko kino u Varaždinu, postaje nova festivalska lokacija KVART festivala. Srce i duša Varaždina, kako tepamo Kinu Gaj, otvorit će svoja vrata za KVART plesnjak u četvrtak, 22.6. koji će režirati Yugo.wav, kolektiv iz Beograda.

Yugo.wav poznat je po miksanju disco i synth zvukova 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća s ovih prostora. Sve će biti popraćeno video projekcijama starih reklama, spotova, filmova i serija. Ta kombinacija katapultirat će te u trenu u neka romantičnija vremena.

Godine su samo broj na KVART plesnjaku, zato na vrijeme osiguraj svoju ulaznicu za događaj sezone! Starije od 60 godina častimo besplatnim upadom na ulazu. Đuskalica je zagarantirana.

U prodaji su Early Bird ulaznice za KVART festival u Varaždinu. Kupi Early Bird ulaznice na vrijeme za sva tri dana KVART festivala (22.-24.6.2023.) za samo 14 Eura – ulaznice.

Vrijeme

(Četvrtak) 20:00 - 23:59

Lokacija

Kino Gaj

Gajeva ulica, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content