PODRUM PONEDJELJKOM: 'Biti kreativan i stvarati'

27LIP19:3021:00PODRUM PONEDJELJKOM: 'Biti kreativan i stvarati'

Opis događaja

Jedna u nizu zanimljivih izložbi koje u galerijskom prostoru podruma Centra za mlade i nezavisnu kulturu P4 u Preradovićevoj ulici u Varaždinu organizira Filmsko-kreativni studio VANIMA kroz program „Podrum ponedjeljkom“, bit će otvorena u ponedjeljak, 27. lipnja s početkom u 19 sati u Centru za mlade i nezavisnu kulturu – P4.

Riječ je o skupnoj izložbi likovnih radova pod nazivom „Biti kreativan i stvarati“. Riječ je o izložbi nastaloj u sklopu grupe za likovnu kulturu za djecu koja je djelovala kroz 2021./2022. školsku godinu pod mentorstvom voditelja i člana udruge VANIMA, mag.educ.art. Ivana Mladenovića.

Autorice u dobi od 11 do 14 kroz proteklu su se školsku godinu upoznale su se s osnovama vizualne kulture i likovnog stvaralaštva, koristeći ugljen, pastele, akrilne boje, kolaž, žicu, papir, glinu, grafiku, strip i kratki animirani film.

Svoje će radove na izložbi „ Biti kreativan i stvarati“ predstaviti Nikolina Levanić, Helena Marčun, Mirta Obelić, Lea Premec i Elena Sodar Rogina.

Najava preuzeta s portala Varaždinskih.hr

Vrijeme

(Ponedjeljak) 19:30 - 21:00

Lokacija

Centar za mlade i nezavisnu kulturu P4

Petra Preradovića 4, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content