Predstavljanje knjige Filozofija sporta Matije Škerbića

22RUJ19:0021:00Predstavljanje knjige Filozofija sporta Matije Škerbića

Opis događaja

Varaždinac Matija Mato Škerbić nedavno je izdao knjigu ‘Filozofija sporta – Nastanak i razvoj jedne discipline’, a to je prva njegova knjiga u ovoj tematici, kojoj je Škerbić posvetio najveći dio svojeg znanstvenog rada.

U prostorijama varaždinske knjižnice u četvrtak u 19 sati će se održati predstavljanje knjige Filozofija sporta, koju je napisao Varaždinac doc. dr. sc. Matija Mato Škerbić. Varaždinac Matija Mato Škerbić nedavno je izdao knjigu ‘Filozofija sporta – Nastanak i razvoj jedne discipline’, a to je prva njegova knjiga u ovoj tematici, kojoj je Škerbić posvetio najveći dio svojeg znanstvenog rada.

U knjizi je sveobuhvatno prezentirano područje Filozofije sporta, sa svim svojim srodnim diciplinama i pitanjima vezanim za sport. Uz autora Matiju Škerbića, knjigu će predstaviti izv. prof. dr. sc. Ivana Zagorac, doc. dr. sc. Goran Sunajko i varaždinski novinar i medijski djelatnik Marko Breljak. U glazbenom dijelu programa sudjelovat će Eva, Vida i Oton Škerbić.

Predstavljanje knjige počinje u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici ‘Metel Ožegović’ Varaždin.

Najava preuzeta s portala Varaždinski.hr

Vrijeme

(Četvrtak) 19:00 - 21:00

Lokacija

Gradska knjižnica Varaždin

Franjevački trg 4, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content