ROMANTIX EURYTHMICS COVER BAND

08SRP21:0023:59ROMANTIX EURYTHMICS COVER BAND

Opis događaja

ROMANTIX EURYTHMICS COVER BAND spoj je bogatog iskustva varaždinskih i čakovečkih glazbenika s dugogodišnjim svjetskim iskustvom te nadolazećom vokalnom zvijezdom. Članovi benda su: Neda Njegač (vokal), Miro Borščak (solo gitara, prateći vokal), Andrej Pospiš (klavijature), Lalo Grujić (bubjevi) i Davor Kolarek (bas gitara).

Ove godine „pojačani“ smo sa dva nova člana (sax i back vokal), a za koncert kod Fontane proširili smo repertoar i prilagodili ga posebnim gostima:
– Jasenka Čerin – vokal Caffe Society
– Zoran Puljek – beat box
– Martina Sabljak – violina
– Učenica muzičke – truba

Bend izvodi najveće hitove megapopularnog banda Eurythmics oslanjajući se na njihov najbolji nastup uživo „Live Revenge Tour 1987. Sydney“.
Hitove kao što su Sweet Dreams, Here Comes The Rain Again, Would I Lie To You i mnoge druge bend izvodi uvažavajući izvorni zvuk banda s navedenog koncerta prilagođen modernoj produkciji, ali zadržavajući fokus na vrhunskim vokalnim izvedbama, stoga je i angažirano više kvalitetnih vokala zbog složenosti višeglasja njihovih pjesama.

Vrijeme

(Subota ) 21:00 - 23:59

Lokacija

Habdelićev trg

Ulica Juraja Habdelića

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content