Sajam antikviteta Varaždin

08SRP8:0014:00Sajam antikviteta Varaždin

Opis događaja

Gradska tržnica u suradnji s članovima Hrvatske udruge kolekcionara predmeta kulturne baštine s ponosom najavljuje drugi ovogodišnji prodajni Sajam antikviteta Varaždin.

Sajam će se održati u subotu, 8. srpnja, od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu.

Na Sajmu će se okupiti dvadesetak izlagača iz Varaždina, Osijeka, Rijeke, Zagreba te susjedne Slovenije, koji će predstaviti impresivne kolekcije starina.

Sajam antikviteta pruža priliku ljubiteljima starina da se okupe i uživaju u raznolikoj kolekciji predmeta kulturne baštine. Na ovom događaju bit će predstavljeni razni predmeti od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značaja, uključujući namještaj, satove, skulpture, slike, ogledala, nakit, poštanske marke, omotnice, žigove i druge vrijedne predmete. Posjetitelji će imati mogućnost razgledati i kupiti vrijedne stare predmete koje su strastveni kolekcionari pažljivo prikupljali tijekom godina.

Ne propustite priliku posjetiti drugi ovogodišnji Sajam antikviteta Varaždin koji će se održati 8. srpnja od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe. Uživajte u otkrivanju povijesnih, kulturnih i umjetničkih blaga koja čekaju da budu otkrivena na ovom jedinstvenom događaju. Dođite i pridružite se zaljubljenicima u starine te provedite subotu na Sajmu antikviteta.

Vrijeme

(Subota ) 8:00 - 14:00

Lokacija

Gradska tržnica Varaždin

Augusta Šenoe 12, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content