Sajam antikviteta

08TRA8:0014:00Sajam antikviteta

Opis događaja

Nakon nekoliko godina stanke u Varaždinu nas ponovno očekuje Sajam antikviteta. Svi ljubitelji starina imaju prilike posjetiti ovaj događaj koji će biti održan u subotu, 8. travnja od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe. Prodajni Sajam antikviteta organizira Gradska tržnica u suradnji s članovima Hrvatske udruge kolekcionara, a očekuje se dvadesetak izlagača iz Hrvatske i Slovenije.

Osim vrijednih starih i antiknih predmeta poput namještaja, satova, skulptura, slika, ogledala, nakita, posjetitelji će moći vidjeti zbirke starog i suvremenog kovanog novca, te vojnih odlikovanja i medalja od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značaja. Nadalje, očekuje se i bogat izbor poštanskih marki, omotnica i žigova.

Djelatnici Gradskog muzeja Varaždin će na događaju obavljati i procjene starina pa se posjetitelji pozivaju da na Sajam ponesu vlastite predmete za koje sumnjaju da možda posjeduju povijesni, kulturni ili umjetnički značaj.

Vrijeme

(Subota ) 8:00 - 14:00

Lokacija

Ulica Augusta Šenoe

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content