Sfatayim - koncert

06SRP20:3022:30Sfatayim - koncert

Opis događaja

Grupa Sfatayim aktivna je već dugo vremena i zadovoljstvo nam je što ih možemo ugostiti u Hrvatskoj, u Varaždinu. Ovaj projekt, u suorganizaciji veleposlanstva Države Izrael i veleposlanstva Kraljevine Maroko ima veliki značaj za sve nas, a posebno kad u obzir uzmemo povijesne odnose između tih dvaju država i njihovu nesalomljivu sponu – zajednicu marokanskih Židova.

Članovi Sfatayima su Izraelci s korijenima iz Maroka, a njih identitet vidljiv je i u imenu grupe – Sfatayim naime ima dvostruko značenje na hebrejskom, te može značiti i ‘usta’ i ‘jezik’, što je i prikladno ime za grupu koja svojim ustima i svojim jedinstvenim marokanskim jezikom priča jedinstvenu glazbenu priču, u kojoj kombinira izraelske i marokanske utjecaje te čuva i dijeli svoju specifičnu kulturu, što je zaista senzacionalan pothvat.

Koncert grupe Sfatayima održat će se u srijedu, 6. srpnja s počekom u 20:30 na Kazališnom trgu u Varaždinu u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin.
Ulaz na koncert se ne naplaćuje, a u slučaju kiše ili nepovoljnih vrmenskih uvjeta, koncert se otkazuje.

Vrijeme

(Srijeda) 20:30 - 22:30

Lokacija

Kazališni trg

Kazališni trg, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content