Srijeda u atriju Starog grada: Klapa Lucerne i gosti

28LIP20:0022:30Srijeda u atriju Starog grada: Klapa Lucerne i gosti

Opis događaja

Klapa Lucerne je neprofitna udruga osnovana 2001 godine s ciljem promicanja kulturne baštine i to prvenstveno klapskih pjesma ali i kajkavskih popevki. Unutar 22 godina od svog osnutka kroz klapu su prošle generacije i generacije Lucerni te danas ona broji 12 članica. Kao najvažnije aktivnosti proteklih godina možemo navesti nastupe s poznatim hrvatskim klapama, primjerice Grdelin, Sv. Juraj HRM, Motovun, Trogir, Kal, Campaneli, sudjelovanje u televizijskim emisijama i humanitarnim koncertima, te ostalim prigodnim svečanostima koje možemo upotpuniti svojim prisustvom.

U 22 godine postojana ŽVS Klapa Lucerne stručno je vodilo već mnogo voditelja. Od 2020 godine ulogu voditeljice a ujedno i pjevačice preuzela je prof. Janja Knapić Omranloo koja nas je nastavila obogaćivati i usmjeravati svojim znanjem i iskustvom.

Klapa Lucerne će Vas unutar zidina Starog grada svojim glasovima, zajedno sa gostima koncerta, provesti kroz razne krajeve naše divne zemlje i svijeta pjevajući pjesme raznih stilova.

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:30

Lokacija

Atrij Starog grada

Šetališta J.J. Strossmayera, Varaždin

Skip to content