Svjetski dan glazbe - North West Fest

21LIP15:0023:59Svjetski dan glazbe - North West Fest

Opis događaja

Svjetski dan glazbe –

Svjetski dan glazbe koji se obilježava 21.lipnja i u Varaždinu, dio je nacionalnog programa Hrvatske glazbene unije kao i svjetskog obilježavanja Dana glazbe koji se obilježava kako i sama riječ govori u cijelome svijetu. Tim obilježavanjem se Grad Varaždin pridružio glazbenicima cijeloga svijeta koji baš na taj dan obilježavaju Svjetski dan glazbe. Glazbenici Varaždina i Varaždinske županije pridružuju se ostalim gradovima Hrvatske i cijeloga svijeta koji svojim kratkim izvedbama veličaju glazbu.

North West Fest

North West Fest je glazbeni festival koji već nekoliko godina u Varaždinu obilježava početak ljeta u različitim glazbenim stilovima i ima lokalni i nacionalni karakter.

North West Fest u različitim glazbenim stilovima (zagovarajući prije svega urbanu glazbu ) obilježava početak ljeta u Varaždinu i obogaćuje ponudu na varaždinskoj glazbenoj sceni.

Vrijeme

(Srijeda) 15:00 - 23:59

Lokacija

Kazališni trg

Kazališni trg, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content