Techno workout presents Nacho

12SRP(SRP 12)21:0013(SRP 13)6:00Techno workout presents Nacho

Opis događaja

S velikim uzbuđenjem najavljujemo spektakularan event Udruge Techno Workout u suradnji s Aeroklubom Varaždin koji će se kao event takvog tipa održati po prvi puta u Hrvatskoj! Spojili smo ljubav prema nebu i avionima sa ljubavlju prema elektronskoj glazbi kako bi našim posjetiteljima pružili nevjerojatan doživljaj i posebno iskustvo koje će se dugo pamtiti a sama suradnja će biti urezana u anale Varaždinske elektronske scene. Iznimna nam je cast biti dio službenog dijela CIAV-a stoga smo Vam za tu priliku spremili posebnog gosta.

Naša zvijezda večeri bit će svjetski poznati DJ i producent Nacho Scoppa iz Argentine koji će premijerno prvi puta u Hrvatskoj svojim jedinstvenim zvukom zagrijati plesni podij i pružiti nezaboravno iskustvo svim prisutnima. Naravno podršku za pultom Nachi pružaju renomirani Hrvatski DJ-evi i DJ-ice svjetskog kalibra od kojih posebno valja istaknuti Marinu Karamarko i Elenu Mikac koje također nastupaju premijerno u Varaždinu kao i na samom Techno Workoutu. Tu su nimalo manje bitni, miljenik varaždinske publike Dj- Looka i nas čovjek iz sjene Tome R. Za warm up je zadužen dečko velikog potencijala Dj Steel. Sudeći po tome kakav smo Vam line up spremili čeka nas epska zabava!

Subota I Nedelja su rezervirani za dnevni program CIAV-a gdje će svi posjetitelji moći uživati u vratolomijama međunarodnih I domaćih sportskih I demo pilota! Također će biti izloženo mnogo aviona I helikoptera koji će se biti slobodni za slikanje i razgledavanje!

Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj će zbog suradnje s CIAV-om biti po promotivnoj cijeni, te su dostupne za kupnju putem našeg službenog prodajnog partnera po pretprodajnoj cijeni od 10 dok će na dan eventa cijena biti 15e.

Vrijeme

12 (Petak) 21:00 - 13 (Subota ) 6:00

Lokacija

Aerodrom Varaždin

Podravska ulica 60, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content