Trash film festival

07RUJ(RUJ 7)0:0010(RUJ 10)0:00Trash film festival

Opis događaja

Trash Film Festival je međunarodni festival niskobudžetnih filmova akcijskih i srodnih žanrova.

Finalnu večer festivala, najboljim ostvarenjima dodjeljuju se nagrade tzv.Zlatne motorke koje predstavljaju hommage kultnom filmu “Teksaški masakr motornom pilom”.

Festival nije, kao što se često misli, hrvatska inačica Zlatne maline, već upravo suprotno. Stoga u žiriju između ostalog sjede i ljudi od struke. S obzirom na to da većina prikazanih filmova nastaje u skromnim produkcijama, ti filmovi često puta ispadnu zanatski nezgrapni, što publika nagrađuje smijehom, ali još češće oni zadivljuju svojom domišljatom realizacijom.

Trash Film Festival je mnogo više od puke revije filmova, to je jedan veliki glam-trash događaj na kojem nastupaju gosti, natjecatelji, izvođači i organizatori. Velika pažnja se posvećuje koncertima i ostalim popratnim sadržajima kao što su kič zabave, doček zvijezda na crvenom tepihu i slično.

Više informacija i program možete vidjeti ovdje.

Vrijeme

7 (Srijeda) 0:00 - 10 (Subota ) 0:00

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content