TRIATLON FESTIVAL "AQUACITY CHALLENGE 2024"

31KOL01RUJTRIATLON FESTIVAL "AQUACITY CHALLENGE 2024"

Opis događaja

TRIATLON FESTIVAL “AQUACITY CHALLENGE 2024” trajati 2 dana, te će krajem ljetne sezone okupiti najbolje hrvatske triatlonce na varaždinskom Aquacity-ju. Trkački klub Maraton 95 i Triatlon klub Sjever organiziraju završno finale HTL LIGE (pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u akvatlonu, te supersprint i sprint triatlonu) i Prvenstvo Hrvatske u štafetnom triatlonu 4×1.

Prvi dan će biti rezerviran za pojedinačno prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu za juniore i seniore, prvenstvo Hrvatske u supersprint triatlonu za kadete, te utrke akvatlona za djecu 7-11god, te promo utrka akvatlona za djecu ispod 7 godina.

Drugog dana će se klubovi natjecati za prvaka države u štafetnom triatlonu -> 4×1 (skraćni supersprint triatlon – 2 žene i 2 muškaraca).

Nakon toga HUMANITARNA AKVABIKE UTRKA ‘ZASJAJ KAO SUNCE’ , 300m plivanja / 12km bike , otvoreni format za sve zainteresirane.

Više informacija na facebook eventu.

Vrijeme

Kolovoz 31 (Subota ) 8:00 - Rujan 1 (Nedjelja) 14:00

Lokacija

Aquacity Varaždin

Ludbreška ulica 82/1, Trnovec Bartolovečki

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content