Varaždin Biergarten

02LIP(LIP 2)17:0011(LIP 11)23:59Varaždin Biergarten

Opis događaja

3, 2, 1 – ŠESTI!

Vaš omiljeni festival, Varaždin Biergarten, održati će se šesti puta na jedinstvenoj lokaciji u parku Vatroslava Jagića od 2.-11.6.2023.!

Tako će Varaždin Biergarten po šesti puta predstaviti najfinije pive, odličnu urbanu mjuzu i nezamjenjivi ugođaj u zelenom okruženju parka. Festival kreće u petak 2.6.2023. od 17.00 sati, a službeno otvaranje festivala očekuje se oko 20.00 sati nakon kojeg slijedi glazbeni koncert.

Naravno da imamo puno lijepih iznenađenja za vas! Spomenuti ćemo samo par, a druga neka još malo budu tajna.

Varaždin Biergarten svake godine malo nadograđujemo sa zanimljivim novostima. Ostaje intiman ali opet malo veći no do sad s novotarijama u ponudi pića i dizajnu. Tako ćemo zonu malo doraditi vizualno, stižu nam i novi pivski partneri, kokteli, 200 sjedećih mjesta raspoređenih po zoni, svih 10 dana industrija i craft pivovare zajedno (svakoga dana više od 50 vrsta piva), nagradne igre u suradnji sa sponzorima, live koncerti, dj nastupi i još dosta zanimljivog sadržaja koje ćemo vam otkrivati u narednim danima.

Kako ne bi propustili nešto što bi vam bilo interesantno ili osvajanje vrijednih nagrada organizatora i njihovih partnera redovito pratite Facebook stranicu Croatia Biergarten.

Drago nam je da možemo reći – Dobro došli na 6. jubilarni Varaždin Biergarten festival.

Vrijeme

2 (Petak) 17:00 - 11 (Nedjelja) 23:59

Lokacija

Park Vatroslava Jagića

Park Vatroslava Jagića, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content