Besplatno vođenje 15.1. u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’

Obzirom da su proteklih godina bile jako dobre reakcije i da je bio veliki odaziv građana, ove se godine ponovno organizira projekt “Upoznaj svoju zemlju”. Organizacijom projekta želi se obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, kojim se ukazuje na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine. Na isti način se promoviraju i lokalne zajednice te županijske i lokalne turističke zajednice.  

U sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ subotu 15.01.2022. godine s početkom u 12:00 sati ispred Gradske vijećnice Varaždin organizira se besplatno vođenje za sve zainteresirane.

S obzirom na epidemiološke mjere, molimo sve zainteresirane da se jave gđi. Aleksandri Cmrečki iz Društva turističkih vodiča i pratitelja Varaždin na broj telefona 098/364-055 kako bi mogli organizirati dovoljan broj grupa i turističkih vodiča.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

X
Skip to content