Dan grada Varaždina uz “Gospodina Glasa” Jacquesa Houdeka

Dan grada Varaždina je dan sv. Nikole 6. prosinca, a on uvijek pada usred Adventa što sve čini još svečanijim i raskošnijim. Ovogodišnji Dan grada Varaždina slavit će se u utorak, a tim povodom će Varaždince i njihove goste čak dva puta u jednom danu zabavljati „Gospodin Glas“, Jacques Houdek.

Jacques će oba koncerta održati na Korzu, ali u različitim vremenima i za različitu publiku. 

Prvi, jutarnji koncert u 10 sati namijenjen je, kako kaže „klincima i klincezama“ te će na njemu izvoditi brojne hitove sa svojeg legendarnog dječjeg albuma „Kad si sretan“. Već petnaestak godina taj je hit album sastavni dio odrastanja, a Jacques priprema pravi show, uz sv. Nikolu i puno puno sreće i veselja. 

Na istom mjestu, varaždinskom Korzu, Jacques Houdek održat će i večernji koncert namijenjen nešto starijima. Uz svoj sjajan bend Jacques je pripremio setlistu kojom će publiku provesti kroz najveće hitove svoje 22-godišnje karijere, ali i izbor prigodnih obrada kako bi Varaždinu, za njegov dan priredio pravi party. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content