Pogledajte uskršnje instalacije u Muzeju anđela

Rajski vrt Muzeja anđela krasi više od 1500 šarenih pisanica koje su oslikala vrtićka djeca s područja grada Varaždina. Kreativni mališani zajedno sa svojim odgajateljicama novim su pisanicama nadopunili već postojeće uskršnje instalacije i njima obogatili izložbu pod nazivom Uskrs u Rajskom vrtu Muzeja anđela.

U tjednu nadolazećeg Uskrsa Muzej anđela poziva sve zainteresirane da donesu svoju pisanicu za Rajski vrt i dođu pogledati izložbu koja će biti dostupna svima na razgledavanje od 3. do 10. travnja 2023. u radnom vremenu Muzeja anđela.

Unutar prostora Muzeja anđela mogu se razgledati pisanice iz fundusa, oslikane od raznih umjetnika koji su u proteklim godinama gostovali u Muzeju anđela.

U sklopu Uskrsa u Muzeju anđela, održavaju se i likovno kreativne radionice za djecu i odrasle. Raspored radionica:

31.03. petak u 18:00h – Oslikavanje keramičkih jaja
01.04. subota u 10:30h – Potraga za pisanicama + likovno kreativna radionica za djecu
05.04. srijeda u 18:00h – Likovno kreativna radionica za djecu „Zeko i pilić“
08.04. subota u 10:30 – Potraga za pisanicama + likovno kreativna radionica za djecu

Za radionicu potrebno je rezervirati mjesto porukom na broj 0981751750 ili u inboxu Muzeja anđela na društvenim mrežama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content