Poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2023.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA kao organizator festivala ŠPANCIRFEST 2023. dana podsjeća da je u tijeku POZIV za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ŠPANCIRFESTU 2023.

Broj izlagačko-prodajnih mjesta na festivalu je ograničen, pa se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje prijave na vrijeme. Zainteresirani izlagači mogu potrebnu dokumentaciju preuzeti ovdje:

Prijavu na poziv moguće je ispuniti u objavljenom prijavnom ovdje, poslati na e-mail adresu tihana@spancirfest.com ili  osobno dostaviti u Turističku zajednicu grada Varaždina, Ivana Padovca 3, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati, te subotom od 10:00 do 13:00 sati.

Rok za predaju i uplatu zakupa za rane prijave je do petka 12.05.2023. godine, a prema važećim cijenama Cjenika zakupa izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2023.

Nakon isteka roka za rane prijave, a prema važećim cijenama Cjenika zakupa izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2023, cijene izlagačko-prodajnih prostora obračunavaju se po redovnoj cijeni.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content