Turistička zajednica grada Varaždina ima najbolji turističko promotivni film!

Film „Blizu, bliže, Varaždin…“ proglašen je najboljim u kategoriji turističko promotivnih filmova na 32. Hrvatskom festivalu jednominutnih filmova koji je od 5. do 9. lipnja održan u Požegi.
U samo jednoj minuti film „Blizu, bliže, Varaždin…“ pokazuje čari i jedinstvenosti Varaždina. Film gledatelje dinamično vodi kroz slikovite ulice i trgove te usporedno oslikava svakodnevni život Varaždinaca stvarajući snažan vizualan doživljaj, a za Turističku zajednicu grada Varaždina 2022. godine realizirali su ga Krunoslav i Lukas Weinpert iz agencije Pointers Travel DMC.

S obzirom na važnost promotivnih videa za promociju destinacije Turistička zajednica grada Varaždina kontinuirano izrađuje nove video materijale tematski vezane uz pojedine turističke proizvode, događanja, ali i imidž destinacije, posvećujući pažnju inovativnom i kreativnom prenošenju doživljaja i poruke.

Osim u sklopu projekcija turističko promotivnih filmova, nagrađeni film Turističke zajednice grada Varaždina prikazan je i u sklopu službenog programa festivala u Gradskom kazalištu Požega gdje je održana i dodjela nagrada.

 Hrvatski festival jednominutnih filmova najstariji je međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. Za ovogodišnje izdanje festivala u četiri kategorije pristiglo je ukupno 737 filmova iz 69 zemalja što najbolje govori koliko je požeški festival cijenjen i priznat u svijetu. Organizator festivala, koji njeguje specifičnu formu iznimno zahtjevnu i poticajnu za kreativnost autora, je udruga GFR film-video Požega, a tijekom godina okupio je brojne poznate domaće, ali i strane filmske redatelje, scenariste i scenografe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content