Turistička zajednica grada Varaždina vodi te na vikend u Varaždin!

Uključite se u nagradni natječaj na Facebook stranici Volim Varaždin jer autoru najkreativnijeg i najoriginalnijeg odgovora poklanjamo vikend izlet u Varaždin i to u vrijeme Festivala varaždinskih dvorišta od 14. do 16. lipnja 2024. godine.

Turistička zajednica grada Varaždina u suradnji s Croatia Airlinesom i Arbiom Dorka Heritage Palace, pripremila je primamljivi nagradni paket koji uključuje povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na relaciji Split-Zagreb i zrakoplovne pristojbe za dvije osobe, dva noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi s 4* te organizirani prijevoz iz Zagreba (Međunarodne zračne luke „Franjo Tuđman“) u Varaždin i nazad za dvije osobe.

Sve što trebate napraviti je ispod objave vizuala nagradnog natječaja u komentaru napisati zašto biste baš vi trebali na vikend u Varaždin i koga biste poveli sa sobom, u periodu trajanja nagradnog natječaja od 28. svibnja do 6. lipnja 2024. godine do 12 sati.

Pustite mašti na volju i vidimo se u Varaždinu!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content