Turistički agenti posjetili Varaždin – od kulture do avanture

Varaždin su proteklog tjedna posjetili predstavnici 15 putničkih agencija iz cijele Hrvatske, koji su u Varaždinskoj županiji od četvrtka do subote boravili na trodnevnom studijskom putovanju.

Domaćini su im u Varaždinu bile direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth i voditeljica razvoja destinacijskih proizvoda TZGV-a, Smiljana Mlakar, a goste je pozdravio i predsjednik TZGV-a, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Gostima je tijekom cjelodnevnog boravka u našem gradu prezentiran dio varaždinske ponude koja vodi od kulture do avanture uz puno mogućnosti za aktivno sudjelovanje, kreativni predah ili gastro doživljaj a sve s ciljem nastavka suradnje s putničkim agencijama u vidu kreiranja i ponude incoming programa.

Kako bi mogli slobodno uživati u ljepotama Varaždina, gostima je varaždinski notar na početku njihovog posjeta našem gradu uručio varaždinsku putovnicu, a agenti su, između ostaloga, posjetili i plac, obišli muzeje, uživali u glazbi s balkona te slatkim i slanim gastro doživljajima. Boravak u našem gradu završili su dravskom avanturom, raftingom na Dravi.

Studijsko putovanje, u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, zajednički su organizirale turističke zajednice s područja naše županije, s ciljem nastavka suradnje s putničkim agencijama, koja obuhvaća i mogućnost financijske potpore incoming agencijama odnosno sufinanciranje pojedinih usluga  u destinaciji kojima bi se podigla konkurentnost i atraktivnost agencijskih proizvoda.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content