7. dani okusa varaždinskog kraja

08OŽU(OŽU 8)10:0017(OŽU 17)23:007. dani okusa varaždinskog kraja

Opis događaja

Gatro manifestacija Dani okusa varaždinskoga kraja ove godine održati će se od 8. do 17.3. okupljajući 15 ugostiteljskih objekata koji će vas provesti kroz okuse i tradiciju varaždinskoga kraja.
Svaki od ugostiteljskih objekata pripremio je dva tradicijska menija po cijenama od 17€ i/ili 23€, obogaćena lokalnim sastojcima koji karakteriziraju naš kraj.
Od tradicionalnih varaždinskih delicija do kreativnih interpretacija poznatih jela, ova manifestacija nudi nešto za svakoga ljubitelja dobre hrane.
Pridružite nam se u restoranima Arabela, August, Bedem, Garestin, Grešna pilnica, Familija, Minerva, Hotel Trakošćan, Hotel Varaždin, Šanjek, Verglec, Vila Toplissa, Zlatne gorice, Žmah i Kavani Grofica Marica te otkrijte zašto je Varaždinski kraj nezaobilazna destinacija za sve gurmane i ljubitelje dobre hrane.
Vidimo se na Danima okusa varaždinskoga kraja!

Vrijeme

8 (Petak) 10:00 - 17 (Nedjelja) 23:00

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content