Izložba Josipa Kresovića “Praksa“

21OŽU(OŽU 21)0:0011TRA(TRA 11)0:00Izložba Josipa Kresovića “Praksa“

Opis događaja

Otvorenje izložbe Josipa Kresovića pod nazivom “Praksa“ održati će se u Galeriji HDLU u Kuli stražarnici Staroga grada Varaždin u utorak 21.3.2023. u 18 sati.

O autoru:

Josip Kresović, interdisciplinarni umjetnik i psiholog, rođen u Zadru (Hrvatska) 1992. godine gdje magistrira psihologiju u području psihologije umjetnosti s interesom za vizualno-estetsku osjetljivost i odnos umjetnosti i raspoloženja. Paralelno sa studijem razvija umjetničku praksu u kojoj se bavi osobnom ikonografijom kroz koju pokušava istražiti odnos između okoline i pojedinca te kako taj odnos može utjecati na formaciju ličnosti pritom koristeći različite materijale, od skulptura i kolaža do scenografije i performansa. Od 2017. godine samostalno i grupno izlaže i izvodi u Zagrebu, Zadru, Rovinju i Splitu. Trenutno živi i radi u Zagrebu.

Izložba ostaje otvorena do 11.travnja.

Vrijeme

Ožujak 21 (Utorak) 0:00 - Travanj 11 (Utorak) 0:00

Lokacija

HDLU Varaždin

Kula stražarnica Stari grad

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content