KVART 2022.

23LIP(LIP 23)17:0025(LIP 25)4:00KVART 2022.

Opis događaja

KVART2022 je showcase festival glazbene industrije koji će biti održan od do 25. lipnja u dvorištu P4 – centra za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu, a u organizaciji Udruge mladih V.U.K. 

U fokusu festivala su glazbenici, glazbeni producenti, menadžeri, organizatori  glazbenih događanja i promotori koji će prvi put u Hrvatskoj na nekom festivalu biti u prvom planu, imati priliku podijeliti svoje znanje, razmijeniti iskustva, te  saznati i naučiti više o najnovijim događanjima i trendovima u glazbenoj industriji. Headlineri KVART-a 2022 neka su od najjačih glazbenih imena regije s obavezno  rasprodanim koncertima diljem regije.

Četvrtak, 23.6.

KONFAxSESSIONS

Pod pokroviteljstvom Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, u četvrtak 23.6. bit će održana KVART Konfa, a neki od panelista su Bore Balboa, Sara Renar, Fran Vasilić, Miach i Banfica. Najnoviji je to program
festivala koji će se sastojati od panel rasprave, networking eventa te snimanja sessiona s publikom!

Petak, 24.6.

KUKU$ trap senzacija zagrebačke Šnjevke

MIMI MERCEDEZ beogradska rap princeza

Subota, 25.6.

z++ trenutno jedna od najvećih (ako ne i najveća) zvijezda  nove glazbene generacije izvođača u Hrvatskoj

MUHA cura iz Sarajeva o kojoj svi zuje, njeno vrijeme tek dolazi

Ulaznice su dostupne online na Entrio.hr ili na njihovim prodajnim mjestima. Cijena festivalske ulaznice (tri dana) je 130kn, a dnevne ulaznice 60kn ili 90kn.

Facebook event

Vrijeme

23 (Četvrtak) 17:00 - 25 (Subota ) 4:00

Lokacija

Centar za mlade i nezavisnu kulturu P4

Petra Preradovića 4, Varaždin

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content