Ljeto u Varaždinu

01LIP0:0013KOL(KOL 13)0:00Ljeto u Varaždinu

Opis događaja

Letak Ljeta u Varaždinu 2023. – preuzmi

Ljeto u Varaždinu uz puno sunca donosi i bogato te raznoliko izdanje svima već dobro poznate manifestacije. Spoj je to sportskih, kulturnih-umjetničkih i zabavnih događaja koji Varaždin populariziraju te ističu kao predvodnika kontinentalnog turizma Sjeverozapadne Hrvatske. Ljeto u Varaždinu je svojevrsna uvertira najpopularnijem festivalu uličnih šetača – Špancirfestu koji će ove godine biti održan jubilarni 25. puta!

Najtoplije godišnje doba donosi pregršt programa obuhvaćenih u nadolazeće izdanje Ljeta u Varaždinu koje će biti održano u periodu od 1. lipnja do 13. kolovoza. Posjetitelje u tih jedanaest tjedana očekuje više od 140 programa na dvadeset lokacija koje organizira 25 organizatora i suorganizatora.

Na brojnim lokacijama diljem Varaždina posjetitelje očekuju raznovrsni koncerti svih glazbenih žanrova, nastupi DJ-eva, projekcije filmova na otvorenom, izložbe, ali i gastro te sportska događanja. U širokom spektru raznovrsnog programa svatko će moći pronaći nešto po svom ukusu. Zanimljivi programi osmišljeni su tako da je skoro svaki dan popunjen raznovrsnim sadržajima, no svakako treba istaknuti posebne poslastice koje posjetitelje očekuju vikendima.

Detaljan program Ljeta u Varaždinu možete vidjeti ovdje ili u tiskanom izdanju u Turističkoj zajednici grada Varaždina.

Vrijeme

Lipanj 1 (Četvrtak) 0:00 - Kolovoz 13 (Nedjelja) 0:00

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content