Poziv na audiciju kazališno plesnog projekta „People power partnership“

U Varaždinu će od 9 do 11. travnja biti održana velika plesna audicija projekta „People power partnership“, kojeg Turistička zajednica grada Varaždina s partnerima provodi u sklopu programa Kreativna Europa.

Objedinjujući oblik izražavanja bit će moderni ples i hip-hop, a s mladima će raditi iskusni kreativni profesionalci iz Freiburga.

Audicija je namijenjena plesačima od 18 do 25 godina, koji svoje prijave na engleskom jeziku, službenom jeziku projekta, mogu poslati zaključno do 3.travnja putem whatsapp-a na broj +49 151 2263 9283 ili putem wetransfera: info@people-power-partnership.eu.

Od kandidata se očekuje da snimi kratki video u kojem će dati odgovore na sljedeća pitanja:

  1. U kojem se plesnom stilu ili okruženju najbolje osjećaš?
  2. Što bi za tebe bio izazov u plesu i koreografiji?
  3. Koje su tvoje vještine u plesu i karakteristike osobnosti koje unosiš u grupu?
  4. Što očekuješ i koji su ciljevi koje želiš postići sudjelovanjem u projektu?
  5. Postoji li nešto što bi ti moglo predstavljati poteškoću, a vezano je uz projekt

TZGV projekt provodi u partnerstvu s 13 institucija iz 10 zemalja (Njemačka, Danska, Rumunjska, Litva, Latvija, Španjolska, Portugal, Velika Britanija, Italija i Češka). Vodeći partner je Aktionstheater Pan Optikum Gemeinnutzige GMBH iz Freiburga. U sklopu projekta će 104 mladih u dobi od 18 do 25 godina iz zemalja partnera uvježbati program za 13 manjih i jednu veliku predstavu, odnosno produkciju. Predstave će biti izvedene na turneji u partnerskim gradovima.

  • U 2021. godini osmero sudionika iz Hrvatske će s mladima iz Italije pripremati produkciju za javni prostor koja će biti izvedena u sklopu festivala Špancirfest. U rujnu ove godine će mladi iz Hrvatske putovati u Litvu i pripremati nastup na tamošnjem festivalu.
  • U drugoj fazi projekta u srpnju i rujnu 2022. razvijat će se glavna produkcija u Freiburgu u skupinama od 32 mladih (osmero mladih iz četiri grada partnera, između ostalih i iz Hrvatske).
  • U 2023. mladi iz Hrvatske nastupit će ponovno na Špancirfestu u Varaždinu te na festivalu partnera projekta u Velikoj Britaniji, dok će u 2024. nastupati u Latviji i Portugalu.

Projekt „PPP“ s provedbom je započeo u listopadu 2020. i trajat će do listopada 2024.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content