Poziv na uključivanje u 8. izdanje Festivala varaždinskih dvorišta

Pred nama je osmo izdanje Festivala varaždinskih dvorišta koje će biti održano 17. i 18. lipnja 2023., a Turistička zajednica grada Varaždina ovim putem upućuje poziv svim zainteresiranim vlasnicima dvorišta u povijesnoj jezgri grada da prijave interes za sudjelovanje putem priloženog obrasca.

Turistička zajednica grada Varaždina je osmislila i pokrenula Festival varaždinskih dvorišta s ciljem razvoja sadržaja, obogaćivanja turističke i kulturne ponude te oživljavanja povijesne jezgre gospodarskim aktiviranjem dvorišta. Vlasnici dvorišta mogu samostalno osmisliti i predložiti program ili mogu iskazati interes za sudjelovanjem, a program utvrditi s organizatorom TZG Varaždina.

Poziv je otvoren do petka 19. svibnja a prijave je moguće dostaviti osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina, Ivana Padovca 3, od 8 do 16 sati ili mailom na info@tourism-varazdin.hr.

Obrazac prijave FVD 2023.

Dosadašnja izdanja Festivala varaždinskih dvorišta kroz niz glazbeno scenskih sadržaja, radionica, putopisnih predavanja, izložbi, modnih događanja, degustacija i gastro doživljaja smještenih u te skrovite gradske prostore, pobudila su veliki interes posjetitelja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content