Siguran boravak u Hrvatskoj – Safe stay in Croatia

Gosti traže sigurnost, a oznaka Safe stay in Croatia je pruža.

Istraživanja pokazuju da većina turista pri odabiru destinacije na prvo mjesto stavlja sigurnost i čistoću prostora u kojem će boraviti. Projekt Safe stay in Croatia prepoznat je diljem svijeta, pa tako i Hrvatska kao sigurna destinacija oznakom Safe stay in Croatia pružate gostima sigurnost, a oni zauzvrat biraju ponude gdje se osjećaju sigurno Budite i vi među njima! Prijavite se već danas.

Projekt na jednom mjestu obuhvaća dionike koje primjenjuju sigurnosno higijenske preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva turizma i sporta te Svjetskog vijeća za putovanja i turizam objedinjeno u protokole.

1. PRIJAVE – WWW.SAFESTAYINCROATIA.HR
2. ODOBRAVANJE PRIJAVA – BESPLATNE OZNAKE
3. KONTROLA – NADZOR BEZ FINANCIJSKIH KAZNI

GOTOVO 17 TISUĆA PRIJAVLJENIH OBJEKATA
Oznaka Safe Stay in Croatia dodjeljuje se besplatno dionicima iz hrvatskog turističkog sektora i s turizmom povezanim djelatnostima. Prijave se vrše u sedam kategorija: 1.nautika, 2. sport, rekreacija i zdravlje, 3. atrakcije, 4. turistički vodiči, agencije i informativni centri, 5.  promet/prijevoz, 6. ugostiteljstvo te 7. smještaj.
Prijaviti se možete već danas: PRIJAVA
Dodatne informacije za prijavu na projekt: INFO

INFORMACIJE ZA TURISTE
Uz sigurnost u objektima, posjetiteljima osigurajte i pravodobne informacije. Ministarstvo turizma i sporta RH pripremilo je brošuru s više informacija za ključne teme (klik na brošuru)
• Što je sve potrebno za ulazak u Hrvatsku
• Ispunjavanje obrasca putem aplikacije EnterCroatia
• EU digitalne COVID potvrde
• Lokacije za testiranje
• Što učiniti u slučaju sumnje na zarazu

Više informacija možete vidjeti OVDJE na newsletteru Ministarstva turizma i sporta

Izvor: Ministarstvo turizma i sporta

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content