Travel i food blogeri na Adventu u Varaždinu

Varaždin je uistinu fotogeničan, a tijekom Adventa ljepota povijesne jezgre i svih njezinih atrakcija dobiva novu dimenziju. Stoga nije slučajno da je u Varaždinu u posljednjih nekoliko dana boravilo 20 inozemnih blogera i novinara koji su došli istražiti naš grad, upoznati se s njegovim kulturnim i turističkim identitetom i proizvodima, ali i osjetiti čar Adventa koji je započeo prošlog petka.

 Grupa blogera i novinara, njih 19 iz cijele Europe, boravilo je jučer u Varaždinu, u sklopu kampanje Hrvatske turističke zajednice #CroatiaFullOfMagic te su u pratnji vodiča Daria Čamića upoznali Varaždin i njegove atrakcije, a posebno su bili oduševljeni vožnjom na carouselu, kućom Djeda Mraza, gastro ponudom na kućicama i Ledenom čarolijom. 

Ugledni blogeri i novinari djeluju na tržištima Njemačke, Češke, Austrije, Norveške, Švedske, Ujedinjenog kraljevstva, Slovačke, Srbije, Italije i Cipra tako da će priče o Varaždinu i ljepotama Adventa doći u sve kutke Europe.


 Nešto ranije, prvog dana Adventa, u Varaždinu je boravila još jedna blogersko-novInarska ekipa. Blogerica Naomi Adachi je uz novinara i snimatelja iz Češke snimala božićnu emisiju o Adventu u Varaždinu, ali primarno iz aspekta gastro ponude.

Domaćin blogersko-novinarskim ekipama bila je Turistička zajednica grada Varaždina.

Dolasci poznatih i uspješnih travel i gastro blogera u Varaždin potvrda su vrijednosti Varaždina kao važne turističke destinacije koja ima potencijal snažnijeg iskoraka i na inozemna manifestacijska i kulturno-turistička tržišta.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content