Turistička zajednica grada Varaždina na burzi „PUT“

Predstavnice Turističke zajednice grada Varaždina, direktorica Jelena Toth i voditeljica razvoja destinacijskih proizvoda, Smiljana Mlakar, sudjeluju na 23. izdanju uglednog turističkog susreta „Turistička burza PUT“ koji se ove godine od 28. do 30. studenog održava u Velikoj Gorici. TZ grada Varaždina na Burzi „PUT“ sudjeluje zajedno s Turističkom zajednicom Varaždinske županije i ostalim turističkim zajednicama s prostora naše županije.

Riječ je o najstarijem hrvatskom B2B turističkom susretu na kojem se svake godine okupe djelatnici iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Burza funkcionira kao mjesto razmjene informacija između nosioca ponude i potražnje turističkih usluga, forum za predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi hrvatskih destinacija, a ujedno se i upoznaje odredište koje je burzi aktualni domaćin.

Ništa manje važan nije ni „networking“ aspekt Burze „PUT“ koji ovaj projekt čini važnim poslovnim događajem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To potvrđuje i činjenica da se na ovom susretu svake godine okupi oko 150 sudionika iz Hrvatske i susjednih država.

Turistička zajednica grada Varaždina redovito sudjeluje na ovom skupu, a ove će godine poseban naglasak staviti na cjelovitu destinacijsku ponudu Varaždina čija je okosnica manifestacijski, kulturni, ali sve više i aktivni turizam.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content