VARAŽDIN NA ZAGREBAČKOM EUROPSKOM TRGU

U četvrtak 20. i petak 21. listopada 2022. zagrebački Europski trg nakratko postaje „varaždinski“. U organizaciji Varaždinske županije tamo se po treći puta održava manifestacija „Garantirano z Varaždinske županije“ kojoj je cilj promocija cijele varaždinske regije kao turističke destinacije i njezine autohtone ponude zdravih i autentičnih prehrambenih i drugih domaćih proizvoda po kojoj je poznata.

Zagrepčanima, ali i brojnim turistima koji borave u Zagrebu na brojnim štandovima i mini događanjima predstavlja se kulturni, povijesni, turistički i enogastronomski identitet Varaždinske županije. Pedesetak OPG-ova, obrtnika, domaćih radinosti, tvrtki i pojedinaca posjetiteljima nudi brojne izvorne proizvode varaždinskog kraja uz poseban naglasak na zdrave u autentične namirnice koje je hrvatska gastronomska scena već prepoznala kao iznimno vrijedne.

U sklopu manifestacije „Garantirano z Varaždinske županije“, Zagrepčanima i njihovim gostima predstavlja se i raskošna i raznolika turistička ponuda samog Varaždina, njegove najvažnije i nadaleko poznate kulturno-turističke manifestacije, ali i jedinstvena atmosfera grada koja svake godine privlači sve više posjetitelja, među kojima Zagreb i njegova neposredna okolica čine najvažnije emitivno izletničko tržište.

Grad Varaždin poseban naglasak pritom stavlja na predstojeći Advent u Varaždinu, a na Europskom trgu prolaznike i posjetitelje zabavlja i glazba iz posebno adventski brendirane Glazbene kamperice, uz još nekoliko blagdanskih iznenađenja, od kojih je najveće ono u crvenom odijelu s bijelom bradom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content