POZIV za iskazivanje interesa za korištenje prodajno-prezentacijske kućice na “Trgu tradicijskih obrta” Varaždin

Varaždin, 4.3.2024.

Turistička zajednica grada Varaždina

objavljuje

P O Z I V

za iskazivanje interesa za korištenje prodajno-prezentacijske kućice

na „Trgu tradicijskih obrta“ Varaždin

Turistička zajednica grada Varaždina objavljuje poziv za iskazivanje interesa za korištenje prodajno-prezentacijske kućice na Trgu tradicijskih obrta u Varaždinu. Poziv se raspisuje za jednu prodajno-prezentacijsku kućicu.

Postavljen s ciljem očuvanja i prezentacije tradicijskih vrijednosti Varaždina, kroz svoje dvadesetogodišnje djelovanje Trg tradicijskih obrta postao je nezaobilazna turistička lokacija.

Trg je smješten na proširenju Uršulinske ulice i otvoren je od travnja do listopada, a sukladno vremenskim uvjetima te prema potrebi i u ostalim mjesecima. Radno vrijeme je od utorka do nedjelje, od 10 do 18 sati, ponedjeljkom zatvoreno.

Prodajno-prezentacijska kućica daje se na korištenje bez naknade, a s odabranim korisnikom potpisat će se Ugovor kojim će se precizirati svi elementi suradnje kao i mjere u slučaju nepoštivanja istih.

I. Poziv se upućuje proizvođačima predmeta tradicijskih obrta registriranim na području Varaždinske županije:

Licitarski proizvodi, drvene igračke, tradicijski predmeti od kože, pamuka, lana, vune, čipke, metala, stakla, tradicijski nakit, tradicijske slastice i slično.

II. Prijava na Poziv treba sadržavati sljedeću dokumentaciju:

  1. popunjeni obrazac TTO/2024

(Obrazac je moguće podići u Turističkom uredu TZGVaraždin, I.Padovca 3 ili preuzeti OVDJE)

b. Izvadak iz sudskog, obrtnog, strukovnog ili drugog odgovarajućeg registra države sjedišta ne stariji od tri mjeseca do dana objave ovog Poziva (1.3.2024.) – može se dostaviti neovjerena kopija

c. dokaz o nepostojanju nepodmirenih financijskih obveza prema Gradu Varaždinu (Upravni odjel za proračun i javnu nabavu, Trg slobode 12/I)

d. popis i fotografije proizvoda za izlaganje odnosno prodaju na Trgu tradicijskih obrta.

III. Uz obavezne elemente iz točke II posebno će se vrednovati sljedeći kriteriji:

  1. kompatibilnost asortimana s tradicijskim proizvodima – replika tradicijskog proizvoda ili izrada proizvoda na tradicijski način
  2. vlastita proizvodnja i mogućnost prezentacije izrade proizvoda (segmenta proizvodnje)
  3. mogućnost dostupnosti izvan radnog vremena po prethodnoj najavi organizatora

IV.  Način dostave prijava i rok za dostavu prijava:

Prijave se šalju preporučeno na adresu Turistička zajednica grada Varaždina, I. Padovca 3, 42000 Varaždin, ili se mogu predati osobno u TICu Turističkog ureda, I. Padovca 3.

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj kuverti s naznakom “Trg tradicijskih obrta – iskazivanje interesa za korištenje kućice”.

Rok za dostavu prijava je 15. ožujka 2024. godine do 16:00 sati, bez obzira na način dostave.

V. Komisija za odabir ponuda TZG Varaždina izvršiti će pregled pristiglih ponuda i odabrati novog korisnika u roku od 5 dana od završetka Poziva.

Korisnik će se objaviti na službenim stranicama Turističke zajednice grada Varaždina, www.visitvarazdin.hr.

S odabranim korisnikom sklopit će se Ugovor najkasnije u roku od 5 dana od dana objave rezultata Poziva.

VI. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

VII. Turistička zajednica grada Varaždina zadržava pravo poništiti ovaj Poziv u bilo kojem trenutku, odnosno ne odabrati niti jednu ponudu, a sve bez ikakvih obveza ili naknada bilo koje vrste prema ponuditeljima.

OBRAZAC ZA PRIJAVU – TTO 2024.

IZBOR NOVOG KORISNIKA PRODAJNO PREZENTACIJSKE KUĆICE NA TRGU TRADICIJSKIH OBRTA, 21.3.2024.

Na Javni je poziv pristigla prijava  obrta za proizvodnju obuće VZ SHOES Zorana Vincekovića, te druga prijava za koju je utvrđeno da je nepotpuna.

Komisija za odabir ponuda TZGV dana 21.3.2024. prihvatila je prijavu obrta za proizvodnju obuće VZ SHOES Zorana Vincekovića, s kojim će se sklopiti Ugovor o suradnji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim. Više na stranici Izjava o kolačićima

Skip to content